De verdere onderzoeken van Noodle.

In september heeft Noodle verdere onderzoeken gehad. Half september had ze een hartecho die gelukkig goed was en eind september had ze een uitgebreid onderzoek aan haar ogen.

Aan de hand van de foto’s die begin augustus zijn gemaakt, dachten de oogartsen eerst aan verkalking van de oog-zenuw/spier, maar dit lijkt het niet te zijn. Wat is het dan wel?! Eigenlijk weten ze niet zo goed wat er aan de hand is met haar ogen, waardoor ze nu nog geen diagnose kunnen stellen. 

Het oogonderzoek van eind september is besproken met de kinderneuroloog van ons eigen ziekenhuis. Zij adviseerde eigenlijk gelijk om Noodle door te sturen naar het WKZ, omdat op neurologisch gebied niks te vinden is. Bij het WKZ zal dan opnieuw een oogecho + foto’s van het oog gemaakt worden, in de hoop dat ze dan wat vinden. Mocht daar niks uitkomen, dan willen ze misschien opnieuw een MRI maken, maar dat in allerlaatste optie.

Met de kinderarts zal er ook nog een consult gaan plaatsvinden, na m’n bevalling. Dit omdat Noodle hoofdpijn blijft houden en 13-14u per nacht slaapt.

Al met al… we zijn voorlopig nog niet klaar met onderzoeken/gesprekken. Iedere arts is zich er gelukkig wel van bewust dat al deze onderzoeken niet fijn zijn voor Noodle, de volgende stappen zullen dus goed uitgestippeld moeten worden.

Ik vind het sneu, heel sneu voor haar. Het hoort gewoon niet zo te gaan!😢 Ze hoort gewoon energie voor 10 te hebben en volop te genieten van het leven, zonder hoofdpijn. Als buitenstaander zal je niks aan haar zien of merken, maar als ze je vertrouwd (en hier thuis) zie je echt wel verschil of zegt ze het tegen je.

Hopelijk komt er snel wat duidelijkheid.❤


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s