36.1w zwanger – waar staan we nu?

Vrijdagmiddag was ik weer op bezoek bij de gynaecoloog. Een gesprek, inwendig onderzoek en een groei echo stond dit keer op de planning. De echo zag er goed uit en hij ligt met zijn hoofdje vast in m’n bekken. Hij loopt nog steeds 2/3w voor op de groei, dus ik bereid me voor op een bol kindje met korte pootjes.🙈

Tot nu toe heb ik een vingertop ontsluiting, maar dit zegt nog niks over de manier van inleiden. Dit wordt op de dag van de inleiding pas bekeken en bepaald. Ik ben erg benieuwd hoe de inleiding gaat verlopen, want ik weet hoe snel ontsluiting kan ontstaan.

Stiekem hoop ik nog steeds dat ik vanuit mezelf weeën krijg en dat de inleiding niet nodig is, maar dat zullen we de komende dagen/2 weken (😜) wel merken. Hij komt in ieder geval deze maand nog!!

De gynaecoloog en de diabetesverpleegkundige hebben even een weekje vakantie, dus die spreek ik pas weer na de herfstvakantie. De longarts belt me komende week nog wel, dit om het e.e.a. af te spreken rondom de long-medicatie na m’n bevalling. 

Ik merk dat ik zenuwachtig aan het worden ben voor de bevalling en dat de nesteldrang ontzettend toeslaat. Iedere dag iets aan het rommelen in huis, dan komt die plotselinge to-do-list vanzelf wel af.🙈

———-

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar jou, lieve “Ben”.😍💙


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s