Forex

Vorige week kreeg ik een super leuk en enthousiast mailtje van Sophie – van Drukwerkodig.nl – of ik samen wilde werken met hun. Na wat mailtjes heen en weer, mocht ik een foto op Forex laten afdrukken.


Wat is forex?

Forex staat ook wel bekend als PVC-kunststof. Het is een stevige, witte kunststof die waterbestendig is en een strakke structuur heeft. Hierdoor is het materiaal zeer geschikt om een foto op te bedrukken. Het materiaal is zeer licht, waardoor het makkelijk te verplaatsen is en heel strak tegen de muur aan hangt. Tegelijkertijd is het materiaal steviger dan foam, reflecteert het niet en is het UV- en waterbestendig. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ook behoudt een forex foto een hoge kleurechtheid en zijn helder, scherp en detailrijk.

forex-printen

Een foto op forex ophangen?

Wanneer je een foto op forex ophangen wilt, kun je een zwevend ophangsysteem hierbij bestellen. Dit ophangsysteem bestaat uit twee platen die je snel en makkelijk kan monteren, twee hangers van 7x7cm en vier afstandhouders. Met dit ophangsysteem komt de foto een klein stukje van de muur af te hangen, waardoor deze lijkt te zweven. Dit geeft de foto ook wat meer diepte. Je kan er ook voor kiezen om een ezel (staander) te bestellen bij de bedrukte forex plaat. Hiermee kan je de foto neerzetten. Dit is bijvoorbeeld handig voor presentaties.

Met de online editor kan je snel en gemakkelijk een eigen forex ontwerpen. Kies het gewenste formaat, upload de foto en voeg optioneel nog tekst en extra decoraties toe. 🙂
Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op hun website, want ze hebben nog véél meer!


Lieve lezers,

Geniet van jullie weekend en tot snel!

Liefs,

Keer


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s